Lapte cu marar:

   Fierbeti putin marar intr’o ceasca de lapte, adaogati o lingurita cu miere. Acest amestec e foarte hranitor.

   Se va lua la fiecare ceas cate una sau doua lingurite.

                Praf de oase.

   – in supa copiilor de constitutie slaba se pune putin praf de oase. (se gaseste in farmacii si droguerii).

                Apa feruginoasa.

   Turnati un litru de apa clocotita pe cateva cuie. Lasati cateva ore, apoi filtrati. Beti unul sau doua pahare pe zi; e un mijloc de a intari care nu da gres.

                Nucile – foarte bogate in albumina, in grasime si in saruri hranitoare, sunt unul din alimentele cele mai hranitoare si mai intaritoare. Pot inlocui carnea.

   NOTA: articolul este copiat din taieturi de ziar din presa interbelica si este redat aici in scop pur informativ-distractiv!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Amestecuri intaritoare pentru persoanele slabite”

  1. ghiaur Says:

    Apa ghivetata ,plimbata prin km de conducte ruginite,are mai mult fier decit Loganu! In rest prefer cotletul de porc,si daca vrei oase sa le faci praf,ti le vind ieftin ca altfel le arunc.

  2. cleo 42 Says:

    Ghiaur, esti atractia zilei! Stii ce-ti umbreste “calitatea” asta, printre altele? Daca pana mai ieri ma intristam ca nu stii sa scrii, acum constat ca nu stii nici sa citesti! Haide, fa un efort si reciteste ce a scris Author in acea NOTA si vinde-ti oasele interbelicilor! Serios, ironia are locul ei de cinste, e constructiva, de acord. Dublata de simtul umorului, e mana cereasca chiar! Dar sa nu stii incotro s-o directionezi, e jalnic! Haide, Ghiaur, reconsidera-te, adulmec oarece potential in tine. Nu-l risipi, nu te pierde incercand sa pari altceva decat esti! Am eu un ciudat “feeling” ca dracul din tine nu e asa negru…Ai semnalat un lucru important aici: conductele prin care apa noastra cea de toate zilele ajunge la noi sunt neinlocuite din perioada pasoptista! Trist, rasu’-plansu’! Haide, mai spune-ne ceva, dar nu-ti indrepta sageata catre Author, el e de partea ta! Te asteptam!

Leave a Reply