Ne aflam in anul 2010, la 30 de ani de la moartea Fuhrer-ului, maretul Adolf Hitler. Desi acesta a murit, trupul sau a fost criogenat imediat, pentru ca stiinta viitorului sa poata candva  sa-l readuca la viata.  Sute de milioane de oameni inca il omagiaza pe Der Fuhrer inventandu-se tot felul de pretexte pentru ca oamenii sa poata admira mareata statuie de aur situata in Piata Reichstag-ului din Berlin. In interiorul statuii odihneste si trupul celui care a fost Der Fuhrer, in asteptarea vremurilor mai bune. Statuia care masoara 27 de metri inaltime  si il infatiseaza pe Hitler  aratand cu mana spre cer si indemnand la cucerirea spatiului. Noaptea jocul de lumini este feeric. Din ochii Fuhrer-ului pornesc doua raze laser de culoare albastra ce scruteaza cerul. Lumina emanata de ochii statuii are forma de zvastica si poate fi vazuta de pe Luna, de la baza militara germana Gewinner. Jocuri de lumini laser pot fi vazute si pe Arcul de Triumf din provincia germana Paris si pe Statuia Libertatii Poporului German, din provincia germana New York.

O uriasa parada militara defileaza in celebrul “pas de gasca”, celebrand 65 de ani de la invingerea armatelor aliate. Imnul german, devenit imnul intregii Europe este intonat de orchestra militara germana. Guvernatorul provinciei Rusia, generalul Mark Von Ribbentrop discuta cu Fuhrer-ul Adolf Hitler Al Treilea, nepotul Evei Braun si al lui Hitler Intai despre noile colonii disciplinare de la Simferopol.

Toti ceilalti guvernatori ai provinciilor germane din Europa ocupa pana la refuz tribuna oficiala. Sunt nemultumiti de rezultatele slabe obtinute de guvernatorii coloniilor germane din America de Nord, care nu reusesc sa asasineze  pe liderii miscarii de rezistenta americana.  Dealfel, Hitler al Treilea  nici nu i-a invitat la parada, pentru ca acestia au nesocotit ordinele sale de a folosi armele biologice.Numai in provincia Texas, este liniste deplina, dupa ce primarii Ku Klux Klan au declarat ca nu mai exista elemete subversive, populatia de culoare fiind total eliminata.

Rasa Pura Ariana stapaneste lumea. Germania numara peste 300 de milioane de arieni puri si este formata din vechea Germanie, plus teritoriile rezultate din  ausschluss-ul de la inceputul Razboiului Victorios, la care s-au adaugat pe rand, provinciile Suedia, Danemarca, Norvegia, Olanda, Elvetia si Insula Marii Britanii.Teritoriul Islandei a fost gasit ideal pentru a fi folosit ca poligon de incercare a celor mai secrete arme de nimicire in masa.
Casatoria germanilor cu alte rase inferioare este strict interzisa sub pedeapsa capitala!  Anual, oficiul german de statistica si evidenta a populatiei decide persoanele care sunt de rasa pura ariana, in functie de rezultatele cercetatorilor germani.  Din cand in cand, anumite persoane de rasa inferioara europeana pot deveni prin decret persoane acceptate in drepturi cu cele de rasa ariana, dar numai daca acestea corespund perfect ideologiei germane, numai daca sunt perfect sanatoase si numai daca accepta sa fie sterilizate. Aceste decrete reprezinta o sansa pe care o da Germania Unita celor ce merita, dar au avut ghinionul ca rasa pura sa fie amestecata cu alte rase impure de-a lungul istoriei. Mamele germane duc o viata foarte fericita alaturi de sotii lor germani, avand insa obligatia de a dona  ovule lunar pentru fecundarea in vitro. Copiii sunt crescuti in incubatoare speciale, sau oul fecundat este dat spre dezvoltare unor mame purtatoare, membre de frunte ale Partidului Adolf Hitler. La varsta de trei ani toti copiii sunt incredintati statului pentru a intra in cadrul programelor de educatie Hitlerjugend, care vor forma da o educatie de elita copiiilor,  in spirit patriotic, plin de abnegatie pentru maritul Fuhrer si pentru Partidul Adolf Hitler.

Incrucisarile intre rase nu mai sunt permise, esecurile experientelor anterioare ducand la interzicerea oricaror incercari de alterare a genomului german pur. Populatiile inferioare europene subzista doar pentru a produce beneficii economice Germaniei Unite, ori ca servitori, bone si guvernante pentru germanii care nu-si permit angajati de calitate.

Solutia Finala se aplica insa pentru toate persoanele cu handicap, pentru toti homosexualii, toate persoanele de culoare si pentru mare parte din chinezi. Pentru India si Pakistan, Solutia Finala ar parea un tel prea indepartat, asa ca Hitler al Treilea intentioneaza sa foloseasca in continuare armele atomice.

Bombele atomice care au distrus Japonia si China au decimat populatiile de rasa inferioara, din provinciile asiatice germane, dar abia peste 5 ani terenurile vor fi exploatate din cauza radioactivitatii crescute in zona.

Nimeni nu recunoaste oficial, dar Adolf Hitler Intai s-a temut atat de tare de armata imperiala japoneza, incat a folosit toate armele atomice de care dispunea Germania la inceputul razboiului germano-japonez, in 1947. Astfel, peste 200 de focoase nucleare au fost trimise peste orasele japoneze nimicind total populatia Japoniei, Manciuria si marile orase din China. Nimeni nu s-a gandit atunci ca populatia germana si economia germana aflata in plina expansiune vor avea nevoie sa colonizeze acele teritorii.

Deoacamdata urmarim grandioasa parada si aseptam ce noi decizii va lua pentru noi maretul Fuhrer.

Sper ca v-ati dat seama ca acest scenariu este groaznic si din fericire fictiv! Omenirea a reusit sa scape de acest scenariu tocmai prin sacrificiul a milioane de oameni! Acesti oameni nu trebuie uitati niciodata. Ei sunt adevaratii eroi ai omenirii ce trebuie omagiati cu fiecare ocazie!

Dumnezeu sa odihneasca in pace eroii luptei antihitleriste!

Author

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

17 Responses to “Daca Germania nu ar fi pierdut razboiul; scurt exercitiu de imaginatie.”

 1. marian Says:

  tu sigur ai o minte diabolica,ce bine ca este decat un scenariu .:)
  sa auzim numai de bine

 2. Author Says:

  Marian, am facut acest exercitiu de imaginatie pentru cei care se simt atrasi de Hitler si nazism, pentru a-i aduce la realitate! As fi putut continua la nesfarsit, insa am vrut doar sa-i zdruncin un pic, nu sa-i omor! :))

 3. Author Says:

  Singura diferenta este ca nemtii s-au purtat frumos cu noi pentru ca eram aliati! Nu asa s-a intamplat in campania din Rusia, unde au facut exact cum au facut si rusii cand au cucerit si inecat in sange o intreaga Europa.
  Nemtii chiar plateau tot ce cumparau sau consumau, insa banii tot ei ii fabricau, deci nu era o problema sa achite tot destabilizand insa economiile.
  Daca nemtii ar fi castigat razboiul, lumea ar fi fost mai civilizata, mai curata, mai evoluata, si omul mai frumos la infatisare. Noi astia nearieni am fi fost pamant de flori sau abajururi de lampi! Parca nu-mi surade ideea. De bine de rau exist inca!

 4. ghiaur Says:

  Interesant exercitiu de imaginatie,nazismul si comunismul au multe puncte comune,dar inclin sa cred ca o Europa de la Atlantic la Pacific condusa de nemti ,ar fi aratat mult mai bine decit asta condusa de jidani! Intrebati pe cei batrini care au prins razboiul si va vor povesti cum se purtau soldatii nemti si cum se purtau eliberatorii sovietici.

 5. ghiaur Says:

  Apropo de purtat frumos,este un film pe HBO despre razboiul din Pacific,ma mir ca americanii recunosc si neoficial atrocitatile comise de ei acolo,ca sa nu mai amintim de Coreea,Vietnam,sau mai nou Irak, fara a uita macelul jidanesc din Liban.Prietene,invingatorii scriu istoria si tot ei hotarasc cine si cum da socoteala!Prefer sa cred ca o Germanie victorioasa ar fi creat o lume mai buna decit asta.

 6. Author Says:

  Da, sunt de acord ca a fost oribil ce s-a intamplat. Intentionez sa vizitez si eu fostele lagare de concentrare. Tu le-ai vizitat?
  In ceea ce priveste Iranul, sa stii ca parerea mea e ca sunt mult mai pasnici ca americanii. Ghinionul lor e ca au petrol si ca petrolul e foarte important pentru economia mondiala, astfel ca americanii il vor. Totodata ei s-au ridicat din mizerie tot datorita petrolului, ca si Emiratele Arabe Unite, ca si Kuveit-ul, ca si Irak-ul. Daca nu ar fi avut acest petrol, cred ca si azi traiau in satre folosind camilele de transport si urina de camila pentru a se spala pe cap. Nimeni nu s-ar fi interesat de soarta lor. Cu toate acestea, sa nu uitam ca persii au dominat candva lumea.

 7. marian Says:

  daca ati vedea fascistii ,nazistii din ziua de azi cred ca va veti schimba ideea . este foarte bine ca nu exista o Germanie nazista , si este foarte periculos ca exista tari cu conducere ca si Iranul. sa auzim numai de bine

 8. marian Says:

  va recomand vizitarea catorva lagare naziste , si dupa mai vorbim

 9. marian Says:

  Nu, nu am vizitat inca ,dar aici in fiecare an aduc in centrul orasului de Ziua Memoriei vagoanele cu care au fost transportati evreii si restul lumii. Este impresionant cat de cumplit a putut fi acel regim,sincer nu trebuie uitat si din pacate si in ziua de azi se mai intampla orori! Iar Iranul nu este deloc pasnic plus de asta lumea care traieste acolo este foarte oprimata . Povestesc cei veniti din Iran . Nu zic ca Americanii nu au interesele lor dar sincer daca trebuie sa aleg aleg Americanii. Oricum ar fi nici o extrema nu este buna. Sa auzim numai de bine! Dumnezeu sa ai odihneasca in pace pe acei oameni!

 10. marian Says:

  Cu prima ocazie vom merge sa vizitam si fostele lagare. Nu trebuie uitat!
  Ciao!

 11. zaqk Says:

  Bunica-mea imi povestea: cand au venit nemtii, dadeau ciocolata copiilor care erau pe strazi! Primeau flori de la noi si ne zambeau! Apoi au venit rusii. Au violat femeile tinere, adolescentele, au omorat barbatii care incercau sa le apere.
  Hitler ar fi eliminat evreii. Cati erau atunci? 10 milioane? Stalin, in nebunia lui, a omorat deja 30 de milioane de oameni, din poporul lui. Pe altarul comunismului au murit milioane de oameni si sute de milioane au suferit de pe urma “binefacerilor” sistemului. Statistic vorbind, daca as avea de ales intre Heil Hitler si Dasvidania, tovarisci, as merge pe mana neamtului oricand!

  PS. Am fost in Dachau. Vreau sa vad si Auschwitz ca sa stiu care sunt limitele umane in a face rau. Dar am vazut si sediul politiei secrete din Budapesta. Mi s-a parut mult mai rau!

 12. Author Says:

  Bine ai venit, Zack! Multumim pentru comentariu!
  Este adevarat, nemtii erau foarte galanti cu aliatii, clienti buni, platindu-si cumparaturile etc. Ca banii cu care plateau erau tipariti de Berlin, ceea ce facea sa creasca inflatia si punea in pericol stabilitatea economica a tarilor aliate, asta e alt aspect.
  Nu trebuie uitat insa ca, odata inceputa campania din Rusia ( operatiunea Barbarossa ), nemtii s-au purtat extrem de urat cu evreii din Rusia si cu populatia civila din Uniunea Sovietica in general. Au fost multe jafuri, crime, violuri, torturi etc. Din acest motiv, ca aliati ai Germaniei si ca invadatori ai Uniunii Sovietice ( sovieticii asa ne-au considerat ), este poate de inteles ca armata sovietica a procedat la fel ca germanii, atunci cand au ajuns in Romania si mai tarziu in Germania. Ar fi trebuit poate sa faca diferenta intre romani si germani, mai ales ca prin actul de la 23 august, romanii devenisera aliatii rusilor. N-a fost sa fie asa, dar cum spuneam, rusii au fost provocati. Au aceasta scuza, macar teoretica. Intotdeauna in istorie, cuceritorii si-au luat singuri prada de razboi si niciun conducator de armata victorioasa nu a incercat macar sa impuna restrictii soldatilor sai, cu privire la abuzurile comise de acestia in teritoriile cucerite.
  Atat nazismul, cat si ciuma rosie de sorginte sovietica, au reprezentat mari nenorociri pentru omenire. Ca numar de victime, bolsevicii castiga detasat, asa este. Mai ales ca numarul victimelor din lagarele de concentrare naziste a fost umflat de castigatorii razboiului. Ceea ce s-a intamplat insa acolo, reprezinta ceea ce omenirea are mai negru. Ideologia respectiva trebuie infierata si trebuie vegheat ca asemenea “fenomene social-politice” sa nu se mai poata repeta niciodata. Nu conteaza prea mult cifra exacta a victimelor de o parte, sau de alta, ci conteaza doar ca asemenea orori au fost posibile, ca aceste orori au avut o motivatie ideologica.
  Personal refuz sa fac diferente intre nazism si comunism (bolsevic, sau in orice forma ) si refuz sa accept ca as putea alege sa traiesc intr-o societate sau alta, dintre cele doua. Sper sa ne fereasca Dumnezeu sa traim in societati ca cele de care aminteai! Ma bucur ca presedintele rus, Medvedev a infierat bolsevismul si pe Stalin. Sper sa fie sincer in declaratii.
  Sunt multe locuri de groaznica amintire. Nici nu stiu daca este bine sa le amintim, sau sa transormam aceste locuri ingrozitoare in muzee. Cred ca mai bine ar fi sa fie sterse de pe fata pamantului, pentru a nu inspira si alti scelerati. Trebuie sa comemoram victimele, dar nu sa expunem instrumentele de tortura. De exemplu, in lipsa unor fotografii, ori imagini filmate, putini stiu ca cel mai sangeros personaj istoric a fost Gingis Han. Se pare ca acesta macelarea pana si ultimul prizonier capturat. Macelarea chiar toata populatia tarilor ocupate. Istoricii afirma ca pe unde trecea lasa rauri de sange! Cine-l mai pomeneste astazi pe Gingis Han, in afara de cativa istorici?

 13. zaqk Says:

  Cand au ajuns in Rusia, germanii au ajuns in tara de bastina a untermensch-ilor. Intrebarea este: romanii, cand au intrat in Ucraina, s-au purtat la fel de sangeros cu rusii? Nu stiu. Nu cred. Daca am dreptate, atunci dpdv nu pot considera nici pe departe justificat comportamentul lor fata de romani.
  La origini, national-socialismul lui Hitler se trage din socialismul lui Stalin. Ceea ce nu multi stiu este ca nemtii s-au inspirat pentru lagarele lor de concentrare din cele ale rusilor. In anii 30 au fost delegatii intregi de nemti in vizita la rusi sa vada cum rezolva ei problema detinutilor politici. Gulagul sovietic spune ceva? Sper ca da!
  In incheiere un motiv pentru care as fi preferat pe Hitler lui Stalin (daca as fi avut de ales!) Nazismul era predictibil (avea treaba cu untermensch-ii: evrei, tigani, comunisti, tigani, homosexuali, pedofili si puteai dovedi usor ca NU esti din trupa alora). Lupta de clasa a lui Stalin si a acolitilor lui era complet aleatoare. Oricand putea cineva sa vina si sa te declare dusman al clasei poporului si sa ti-o iei in gura, numai pentru ca el avea chef sa ti-o traga!

 14. Author Says:

  Raman la parerea ca, atat nazismul, cat si comunismul, trebuie condamnate in egala masura, caci au produs suferinte de neimaginat oamenilor si au schimbat in rau fata intregii planete.
  Sunt de parere ca nu conteaza cine pe cine a inspirat, dar ca idee, comunismul lui Marx si Engels a fost introdus de Lenin in Rusia, in parte cu ajutor financiar german, conform multor istorici. Germania avea tot interesul de a destabiliza Rusia, caci primul Razboi Mondial era in plina desfasurare.
  Or fi vizitat germanii gulagurile sovietice, dar cu siguranta, nu acolo au vazut ei camere de gazare!
  Si tot ca idee, toate imperiile si chiar “neimperiile” aveau puscarii grele, fie ca le zicea gulaguri, fie ca le zicea lagare, fie ca le zicea ocne, ori Insula Diavolului, ori cine mai stie cum. Din cele mai vechi timpuri, oamenii, in special adversarii politici si militari, au fost inrobiti, exploatati, torturati, ucisi cu salbaticie si cu o imaginatie malefica incredibila, de catre adversarii lor.
  Nazismul si comunismul, aparent antagonice, reprezinta varful raului. Vin insa tare din spate americanii, cu ” democratia ” lor si cu inchisorile lor secrete, unde nu exista nicio lege si unde viata devine o chestiune de sansa.
  Zaqk, desi poate nu crezi, dar sa stii ca ii iubesc pe germani si-i admir pentru geniul si organizarea lor fantastica, pentru mentalitatea lor. Totodata ii urasc cu toata fiinta mea pe rusi, pentru toata nenorocierea pe care ne-au adus-o. Cu toate acestea, vreau sa fiu obiectiv si ca atare spun oricand ca, pentru umanitate, nazismul a fost la fel de ingrozitor ca si comunismul.

 15. eu-l meu Says:

  Mama mama ce bine suna articolul asta.. Ce frumos ar fi fost sa fi avut o planeta locuita de niste oameni frumosi, inteligenti, educati. Nu existau lichelele societatii, nu existau rromi (ca sa nu le zic t…) nu existau evrei, care de 70 de ani nu au alta vrajeala pentru orice problema ar avea decat ca ” ce mult am suferit noi in razboi”.. Nu-,mi pasa ce mult ati suferit voi in razboi, nu aveti dreptul la tara, nu aveti dreptul la nimic din ce ati obtinut prin vrajeala ” ce mult am suferit noi in razboi”.. Daca erati un popor care sa merite ceva obtineati prin alte mijloace si tara si drepturi egale si etc etc. Imi pare rau ca istoria s-a scris asa cum s-a scris..

 16. Author Says:

  Stai sa analizam punctual tot ce ai afirmat tu.
  In primul rand frumusetea e relativa si eu unul nu-i consider pe germani ca fiind frumosi. Putine nemtoaice imi plac ca femei, de exemplu. Ca mine or fi multi si nu trebuie sa generalizam gusturile noastre, caci dam dovada de subiectivism clar si chiar de faptul ca avem prejudecati. Fireste, e dreptul tau sa-i consideri pe germani frumosi.
  In al doilea rand, nemtii ( caci la ei te referi ) sunt acum amestecati cu negri si in special cu turci in proportie de 70%, iar in 20 de ani nu vor mai exista ” arieni ” decat poate in cateva colturi din tara, in sate. Si asta ca urmare a razboiului pe care nemtii l-au pornit, fapt ce a avut ca efect si reducerea drastica a fortei de munca. Astfel, a fost nevoie sa se aduca emigranti ieftini si de proasta calitate. Din cauza emigrantilor s-a schimbat si mentalitatea germanilor, care nu mai sunt astazi deloc acei oameni corecti, punctuali si parolisti ca altadata. Stau inca bine la aceste capitole, dar sunt departe de ceea ce au fost. Sa nu uitam insa ca, tot din cauza acelui razboi de care vorbim, inceput de germani, lumea intreaga si mai ales Germania este condusa acum de evrei. Germania a facut ca astazi sa avem un stat numit Israel si o lume condusa de evrei, fara sa discutam aici justetea sau injustetea acestor evenimente.
  In al treilea rand, inteligenta nu tine de rasa, altfel germanii n-ar mai fi luptat pentru suprematia, ci ar fi avut-o deja. Plus ca niciodata germanii n-au dominat lumea, fiind importanti pe harta lumii, dar nu “miez”. Multe alte natiuni neariene au dominat lumea, insa nu Germania si niciun popor germanic ( exceptandu-i pe britanici, care sunt germnanici corciti ).
  In al patrulea rand, NIMIC, dar absolut NIMIC nu poate justifica abuzurile si mai ales atrocitatile facute de nazisti!!! Lumea acelor vremuri ajunsese mult mai bolnava decat este astazi si ca fiinte umane, nu putem sa fim de acord cu asa ceva! Apoi, doctrina nazista si efectele ei le-a dat motiv evreilor sa culpabilizeze si sa terorizeze psihic omenirea, pentru ca a permis sa se ajunga la acele orori. Sigur, evreii acum abuzeaza si trag multe foloase de pe urma antisemitismului si cel mai rau este ca au ajuns ca ei sa fie ei cei care ostracizeaza natiuni intregi! Si repet, s-a ajuns aici numai si numai din cauza nazistilor!
  In al cincilea rand, romanii au suferit mai mult, sunt de acord, dar sa nu uitam ca suntem o natiune care a pierdut razboiul. Tradarea regelui Mihai, facuta in momentul in care nimic bun nu s-ar mai fi putut intampla, nu a dus decat la pierderea respectului fata de natiunea romana, pentru ca Germania si Italia au fost natiuni ingenunchiate, dar respectate. Noi am fost lasati de izbeliste sovieticilor, de partea carora singuri am trecut. Nici macar acestia nu ne-au respectat vreodata si nici macar nu ne-au considerat aliati, ci doar natiune invinsa si lasa. Oricum, noi ne-am facut-o cu mana noastra, dar evreii acelor vremuri n-au avut de ales. Daca vrem sa fim obiectivi nu putem compara cele doua situatii! Romanii au avut optiuni si au ales neinspirat, dar evreii n-au avut optiuni!
  In final vreau sa te intreb, cum crezi ca ar fi arata lumea astazi, daca Germania ar fi castigat razboiul? De la evrei, tigani, homosexuali si infirmi, nu crezi ca s-ar fi ajuns si la epurarea tuturor nearienilor? Eu sunt sigur ca asa ar fi fost si daca cumva esti nearian, cu siguranta n-ai mai fi putut sa scrii acest comentariu!

 17. eu Says:

  Aiureli.. Era fooarte bine daca ar fi castigat Germania razboiul. Noi nu mai eram 20 de milioane nici pe departe, dar parca suna mai bine sub influenta Berlinului decat sub influenta Moscovei. Nu am mai fi fost supusi rasei aleia idioate de comunisti imputiti si inculti. Am fi fost un stat dependent de o tara si o rasa superioara, ca si mentalitate ca si tot. La un moment dat , peste 100-200-1000 de ani ar fi disparut si nazismul, dar macar teritoriul “ROmaniei” ar fi fost populat cu oameni cu o mentalitate si personalitate muuult mai dezvoltata decat ce s-a ales in urma comunistilor. SI hai sa fim seriosi.. Parca lumea fara tzi.. si fara ev.. parca ar fi mai buna, nu ? Mie unu mi-ar conveni de minune sa fiu cetatean german, sa vorbesc germana, sa am parte de o educatie si o societate dezvoltata. Hitler ar fi construit si pe la noi o bucata de drum, o bucata de cladire, o bucata de orice.Cea mai mare greseala a noastra e ca am intors armele. Am castigat razboiul.. si ce??? A fost mai rau decat daca l-am fi pierdut.. Am castigat 40 de ani de comunism si de innapoiere fata de Occident, de lumea dezvoltata. SI cea mai mare greseala a istoriei este ca nu a castigat Germania Nazista razboiul .

Leave a Reply