Uite ca, in doar cateva ore, putem spune ca s-a dus si Anul Domnului 2016. Pe plaiurile bucurestene, de unde va scriem aceste randuri cu ganduri, acest an si-a facut iesirea din scena intr-un splendid apus de soare, plin de maretie, parca special pentru a ne face sa-l regretam. Este insa o maretie umbrita poate de multe necazuri si greutati pentru multi dintre noi. Sa incercam sa pastram partile bune si sa minimalizam efectelele negative ale acestui an.

Dragi prieteni, sa-i felicitam pe cei carora le-a mers bine, indiferent de motiv! Le uram succes in continuare, multa sanatate si un an cel putin la fel de bun ca acesta! Nu vom zabovi prea mult asupra lor, dar ar fi bine sa zaboveasca ei mai mult asupra problemelor semenilor lor mai putin norocosi.

Cat despre noi ceilalti, in primul rand sa ne felicitam ca am mai biruit un an!

In fapt, sarbatoarea Anului Nou nu semnifica doar o retrospectiva a ceea ce s-a dus, ci este in special un motiv de speranta pentru dorintele neimplinite inca. Nu stim daca omul s-a nascut cu veleitati de contabil, dar cu siguranta s-a nascut cu speranta de mai bine. Speranta face parte din instinctul de conservare al speciei umane, motiv pentru care va uram din suflet sa aveti taria de a nu renunta la speranta!

Acum haideti sa uitam o clipa trecutul si sa ne concentram pe prezent si viitor! Avem nevoie uneori si de uitare, pentru a ne putea continua viata la parametri normali.

De bine de rau, iata-ne ajunsi victoriosi in zorii lui 2017! Putem spune ca am mai castigat o runda si iata-ne pregatiti pentru a fi invingatori intr-o noua runda a eternului meci al vietii.

Pentru aceasta, va uram sa fiti sanatosi la trup si minte in primul rand!

Apoi, va uram sa reusiti sa va regenerati rapid si sa gasiti calea spre succes, spre o viata decenta si spre fericire. Celor deja fericiti le uram un an cel putin la fel de fericit! Celor ce nu cred in fericire le uram sa-si poata deschide sufletul si o vor putea gasi in cele mai banale si neasteptate imprejurari.

Va uram sa aveti incredere in voi si sa fiti cu totii optimisti si constienti ca nimeni nu este mai destept ca voi, ci poate doar un pic mai norocos, ori ( mai rar ) mai muncitor! Cum am mai spus de-a lungul timpului, nu uitati ca sansa favorizeaza mintile pregatite! Deci, fiti pregatiti pentru orice si veti vedea ca soarele rasare si in cele mai intunecate si tainice locuri!

Va uram sa perseverati si sa reusiti sa va duceti la bun sfarsit toate faptele si gandurile bune, caci bucuria de a face bine, sau de a reusi atingerea unui tel, inseamna un moment de fericire.

Va uram sa fiti mereu frumosi la suflet si sa fiti inconjurati de prieteni adevarati si de iubirea lor sincera! Iubiti si lasati-va iubiti, caci noi credem ca nimic nu este mai frumos pe lume decat dragostea impartasita.

Va uram sa reusiti sa fiti mai buni, mai intelegatori si mai iertatori cu oamenii care gresesc voit si nevoit fata de voi. Astfel veti avea o viata mai simpla si mai linistita.

Va uram sa nu va lasati prada lacomiei, invidiei, rautatilor si trufiei fata de semeni. Aceste sentimente va ard si va pustiesc sufletul si trupul, aducandu-va necazuri. Ele constituie o uriasa energie irosita inutil de corpul vostru energetic, o energie care nu mereu poate fi suplinita si inlocuita.

LA MULTI ANI, iubiti prieteni! Va uram un revelion placut si sa aveti un An Nou bun, cu pace si liniste, decenta cumpatare si normalitate!!

Va imbratisam cu drag!

Thorn Author si familia

 

 

Bucuresti, 31 decembrie 2016

Category: Diverse  2 Comments
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Hai sa uram: fii binevenit 2017!”

  1. Cristina Says:

    Dragii noștri ,mulțumim de gândurile bune și pentru felul în care ați reușit să îi includeți pe toți!!! vă dorim tot binele din lume și să aveți parte de un an nou cu sănătate și fericire 😍! !!!

  2. Author Says:

    Multumim, Cristina! Atat pentru urari cat si pentru apreciere. 🙂

Leave a Reply