Paste fericit, dragi romani, iubiti prieteni!

Ca in fiecare an, va urez cu drag sa fiti fericiti, iubiti si respectati de catre prieteni, familie si semenii vostri!  Va urez sa iubiti din toata inima, caci viata fara dragoste este fada, insipida si neinsemnata!

Va urez ca Lumina Sfantului Altar sa va fereasca de necazuri si sa va aduca in suflete si in case liniste, clarviziune si speranta intr-o viata normala, demna si decenta fata de voi insiva si fata de Dumnezeu, oricare ar fi acesta! Va urez ca aceasta lumina sacra si magica sa va arate calea spre ratiune, spre omenie, spre bunatate, spre altruism.

Va urez ca bucatile de miel pascal din farfuriile voastre, sa va faca sa va eliberati de temerile si angoasele voastre, sa va faca sa va simtiti liberi si stapani pe destinul vostru. Tot mielul pascal, acest vechi simbol plin de semnificatii, trebuie sa va faca sa invatati sa iertati, precum Dumnezeu ne-a iertat si izbavit pe noi de pacate, prin jertfa fiului sau Iisus.

Va urez sa credeti in voi insiva, caci prin credinta va puteti depasi limitele si astfel pot aparea minuni!

Din nou va rog sa nu-i uitati pe cei neajutorati, pe cei batuti de soarta, pe cei suferinzi si nefericiti, pe cei care sufera de frig, de foame, de sete, pe cei pe care boala ii face sa se indoiasca de rostul viatii, de frumusetea ei, sau de Dumnezeu! Ajutati-i dupa posibilitati, cu o vorba, cu o fapta, cu un ban, cu o haina, cu un gand! Oferiti fara a va astepta la recunostinta si va veti simti cu adevarat fiii Domnului!

Lumina Sfanta fie in sufletele si faptele voastre! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa traiti mult, pentru a avea timp sa deveniti cat mai buni!

Mergeti cu bucurie sa luati lumina si raspanditi lumina Domnului pe Pamant!

Dragi romani de pretutindeni, Hristos a inviat!

Author

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Umila urare de Paste”

  1. ghiaur Says:

    Ce cuvinte pline de invatatura crestina-miel pascal,suferinzi si nefericiti,oferiti fara a va astepta la recunostiinta,…-,si DOMNIA TA ,ne trezeste ispita papilelor cu ce mai draghe crestinule? Oul nu ma intereseaza,da pentru o dusca din lucrarea diavolului as spune spasiva gospodin!.Apropos ,daca stii de unde pot cumpara pacatoasa licoare sunt interesat.

  2. Author Says:

    Multumim pentru urari, Ghiaur! Ai uitat sa le adaugi, dar noi le-am intuit!:)
    “Pacatoasa licoare” din fotografie am primit-o drept cadou de la un om cu buna… stare, pentru un gest altruisto-crestinesc facut de mine recent. Este vorba de o sticla de votka Imperial Premium, de colectie. Aceasta sticla se afla inchisa intr-un ou Faberge, deosebit de frumos, iar agatate de gatul sticlei, aflata in interiorul oului, se afla si un set de pahare foarte frumoase. Oul Faberge pare mic in fotografie, dar el este mare si greu, cam 4 kg! Iata inca o dovada a faptului ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita! :))
    Intre timp, am reusit sa si evaluez aceasta sticla, din pura curiozitate, caci intuiam ca este ceva deosebit. Astfel am aflat ca este extrem de scumpa si rara, nefiind multe astfel de sticle in lume. In tara nu gasesti asa ceva, dar cand o voi desface, te voi invita sa o bem impreuna. 😉

Leave a Reply