Image(1)

Dragi prieteni, dragi romani de pretutindeni,

          Nu vreau sa fac urari utopice, ci doar urari simple, posibile si probabile.

Daca pana nu demult imi doream ca anul ce vine sa fie cel putin la fel de bun ca anul ce trecea, iata ca anul acesta nu-mi mai vine sa spun acest lucru. Stiu ca anul 2013 a fost un an foarte greu pentru multi dintre noi si stiu ca multi dintre noi am fost ingenunchiati de greutati si de necazuri. Perspective generale mai bune nu sunt pentru 2014, sa fim sinceri! Lacomia mai marilor lumii corporatiste ne-a condamnat la saracie si ni se strange surubul din ce in ce mai mult. Ca natie putem spera ca vom supravietui, dar va fi foarte greu, caci nimeni nu ne doreste. Avem o tara frumoasa si bogata, dar unii s-au gandit ca este pacat ca aceasta tara este locuita. In plus, previzibilul dezastru al Uniunii Europene se poate amana cu foarte multi bani, iar romanii vor fi constransi sa contribuie la fondurile UE cu tot mai multi bani, in timp ce Romania va primi inapoi din ce in ce mai putini bani.

Alte imprumuturi uriase, de tip santajist, vor fi facute de guvernantii romani corupti pana-n ultima particula a ADN-ului lor monstruos, iar creditorii – Troica Mondiala – se vor napusti asupra noastra, ne vor umple de noi biruri, ne vor scutura de ultimele resurse si vor cauta sa ne distruga pana si speranta.

Toate acestea nu sunt profetii, ci certitudini. Acesta este tristul mers al lumii!

Peste toate acestea, varsta, stresul si excesele de toate felurile nu vor ierta pe nimeni! Mai devreme sau mai tarziu vor incepe necazurile si sub acest aspect.

De aceea, dragi prieteni si dragi romani de pretutindeni,  va urez ca la nivel individual sa gasiti portita de a supravietui cu decenta, alaturi fiind de copiii si de familiile voastre!

Va urez sa reusiti sa va ridicati si sa va impuneti intr-o societate nedrepta, bolnava si rea! Orice ar fi, oricat de greu v-ar veni, pastrati-va speranta in voi insiva sau/si in  Dumnezeu si intr-o lume mai buna!

Va urez sa reusiti sa fiti cumpatati in fata exceselor de tot felul! Astfel veti fi sanatosi si veti atenua sau chiar alunga multe dintre efectele trecerii timpului asupra trupurilor voastre.

Va urez sa reusiti sa gasiti fericirea si in lucrurie marunte si astfel sa va bucurati cu adevarat de viata! Si – an de an va urez acest lucru –  nu incetati  sa iubiti! Cred ca iubirea este un extrasimt al omului, iar cei ce nu pot iubi sunt cu adevarat mutilati si vesnic nefericiti!

Va urez sa traiti in pace inconjurati de prieteni si de ganduri bune!

Va urez sa aveti spiritul viu si nobil si sa gasiti resurse de a-i ajuta si pe cei in necaz, ori pe cei mai putin norocosi ca voi!

Celor carora le-a mers bine si au fost fericiti, le urez sa poata sa-si pastreze bunastarea si fericirea!

LA MULTI ANI dragi prieteni! LA MULTI ANI, dragi romani, oriunde v-ati afla!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Author

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply