Dragi romani, dragi cititori, dragi prieteni,

Nici acest an nu a fost usor pentru foarte multi dintre noi. Cu toate acestea, multi dintre noi am ajuns, iata, cum-necum la ultimele clipe ale anului de gratie 2012!

Nu stiu daca urarile noastre au avut efect, nu stiu nici macar daca au ajuns la destinatie, dar ceea ce stiu cu siguranta este, ca au fost urari sincere, facute ” din toata inima ” – cum se spune la noi, la romani!

Pentru Anul Nou va voi ura din nou sa fiti sanatosi, aducandu-va aminte insa ca sanatatea depinde in mare masura de modul nostru de viata. Fiti asadarĀ  mai cumpatati!

Va urez sa aveti taria de a trece peste greutatile vietii si va urez sa aveti modestia de a gasi fericirea in lucrurile marunte!

Va urez sa puteti sa fiti buni, sa puteti sa fiti darnici, sa puteti sa iertati! Iertarea vine din dragoste, deci invatati sa iubiti!

Va urez sa aveti taria de a nu va pierde speranta intr-o societate mai buna, de a nu va pierde speranta pentru normalitate!

Va urez sa va puteti pastra onoarea si sa aveti puterea de a ridica adevarul, cinstea, curajul si cultura la rang de virtuti, acolo unde le este locul!

Va urez din nou sa nu va pierdeti credinta, indiferent care ar fi aceea! Cum am mai spus adesea, important este sa credem in ceva, fara insa sa devenim obtuzi in gandire. Credinta va tine aprinsa flacara sperantei.

Va urez sa fiti invingatori, dar sa purtati toate bataliile vietii in mod corect, cu demnitate si cu darzenie! Va urez ca atunci cand gresiti sa puteti avea puterea de a recunoaste acest lucru si sa aveti puterea de a cere iertare!

Va urez sa ne vedem cu bine cu totii si la finalul anului ce vine, chiar daca, poate pentru unii dintre noi va fi si mai greu decat pana acum!

La Multi Ani, dragi romani si dragi prieteni, oriunde v-ati afla!

Asa sa ne ajute Dumnezeu, orice forma ar imbraca El!

Author

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Urari de Anul Nou”

  1. cleo42 Says:

    Frumoase si cuprinzatoare urari, Author, multumim! Le-am recitit cu drag de multe ori si am constatat ca nimic nu lipseste, nimic in plus nu ne-am putea dori. Si doar un sfert din urarile tale de-am reusi sa pastram drept calauza, impacati ar trebui sa traversam 2013!
    Iti intoarcem urarile, fara teama ca intartzierea lor le-ar putea stirbi valoarea. Sunt “din toata inima”, cum spuneai tu! Sa fii sanatos si sa faci mai departe ce stii atat de bine! Unui om care gandeste, simte si scrie ca tine, nu-i poti ura mai mult. El are deja!
    Fie ca urarile tale sa-si gaseasca ecou in fiecare din noi!

  2. Author Says:

    Multumesc pentru urari, Cleo42! Si pentru aprecieri iti multumesc, desi sunt sigur ca toti gandim la fel, doar ca poate nu toti avem rabdarea de a ne asterne gandurile pe hartie!

Leave a Reply